Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Mňa na týchto "štatistikách" vždy pobaví rozdielny priemerný počet partnerov u žien a partneriek u mužov (dôvody samozrejme chápem a sú jasné - muži pridávajú a ženy uberajú).

Podľa jednoduché sedliackeho (selského) rozumu by toto číslo malo byť rovnaké, max. s rozdielom 1 medzi oboma údajmi z dôvodu zaokrúhľovania. Mužov aj žien je v populácie viac-menej rovnako. Počet sexuálne aktívnych mužov aj žien je tiež viac-menej rovnaký. Do úvahy sa berú len hetero-súlože. A počet hetero-súloží, v ktorých sú "zúčastnené" ženy, z podstaty veci musí byť rovnaký ako počet hetero-súloží, v ktorých sú zúčastnení muži. Takže aj priemerný počet partnerov/partneriek by mal byť veľmi podobný:

Do úvahy však prichádzajú nasledovné dôvody týchto rozdielnych čísel.

1. Muži často chodia do cudziny, zatiaľčo ženy súložia len s domácimi. :-) Problémom je však skutočnosť, že podobné štatistiky sú všade na svete. Takže do úvahy prichádza druhý bod.

2. Muži súložia s krásnymi mimozemšťankami.

3. Muži si do svojho čísla (neoprávnene) započítavajú aj prostitútky (pretože prostitútka nie je partnerka. Alebo je?). A prostitútky si zase (oprávnene) nezapočítavajú svojich zákazníkov ako partnerov.

0 0
možnosti

My to neměříme, ale dá se to snadno spočítat. Začneme těsně po Večerníčku a končíme než jdeme do práce. Chodíme na sedmou, takže cca ve čtvrt:-P

1 0
možnosti

J28a58n 90P13a79v97e37l

24. 4. 2014 14:50

Njn, kdo nerozumí statistice, plácá blbosti když si přečte prakticky jakýkoliv výzkum. Proto by se statistika, spolu s dalšími užitečnými předměty, měla vyučovat už na základní škole.

Mimochodem, délka průměrného pohlavního styku je 3 - 7 minut. Nikoho se neptali, prostě jim to změřili ;-)

3 0
možnosti
Foto

Věčná kouzla statistiky čehokoli. Soused sežral celé kuře, já neměl nic. Statistický průměr = půl kuřete na hlavu.8-o Se sousedkou by to ovšem možná mohlo být třeba i o lecčems jiném;-)(zdůraznˇuji to MOŽNÁ!);-D

2 0
možnosti
Foto

Mě vždycky fascinovalo, z čeho se dělá ten průměr. Protože jakožto průměrné bych ty lidi pak měla potkat, ale neznám nikoho, kdo disponuje čísly 9 a 14. Já vlastně neznám ani nikoho, kdo by si u sexu dával pozor, jak dlouho trvá.

4 0
možnosti
Foto

jedině snad u nadšeného fanouškw pokud by šlo o přestávku mezi hokejem;-D

5 0
možnosti

Pánové především si uvědomte, že když máte sex 5 min., tak musí někdo jiný za Vás dřít 23 min, aby to to tomu průměru odpovídalo! To si musí každý zodpovědět sám před sebou. ;-D

8 0
možnosti
Foto

no když si nastavíte budíka...dá se to změřit i přesně:-)

0 0
možnosti
Foto

a není to trochu málo?;-)

2 0
možnosti

P98e66t84r 97P42á60l16k52a

24. 4. 2014 10:41

14 minut a málo? 8-o

To už je naopak už zbytečný rozmazlování!

1 0
možnosti
Foto

No já nevím, průměrný sex a vydržet při tom 14 minut? ;-)

2 0
možnosti

Nejlepší je Váš individuální průzkum a to, že sex jedině u televize;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 32
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 8873x
Novinář - aspoň tak to měl 14 let napsané ve smlouvě s redakcí MF DNES. Začínal tam nedělními službami při druhé fotbalové lize, končil sloupky ve čtvrtečním magazínu, který osm let vedl.

Seznam rubrik