Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Bezva - gratuluji k nové práci, ať se Vám tam líbí! A sloupky prosím pište dál ...

0 0
možnosti
HD

Chvilku to trvalo, ale teď asi konečně nadhled. Souhlasím s tím přirovnáním k rozchodu s někým blízkým. Držím Vám všechny palce, co mám a těším se na Vaše poznatky z nového pracoviště a doufám, že se v  některém blogu objeví... Mně jste se moc líbil třeba v 13.komnatách, které jste moc hezky moderoval. Nevtíravě, s citem, taktem a empatií. I to by třeba mohla být Vaše parketa. A takových "parket" ve Vašem případě určitě není málo. Tak hodně štěstí a krásné léto !R^

3 0
možnosti
Foto

Přivedl jste mě k tomu, že si také začnu psát deník, alespoň několik poznámek denně. Rok uteče a na konci nevím, jak jsem ho prožila.

Také bych byla zvědavá, co že se to přihodilo Vaší mamince v té Itálii.

3 0
možnosti
PR

Paní maminko Moravcová:-), určitě čtete tuto diskusi. Prosím, dovolte Martinovi, ať napíše, co se vám stalo ve Florencii;-). Díky moc!

9 0
možnosti
VS

Pět měsíců bez MF DNES a jak je vidět, tehdejšímu šoku pro nás všechny se teď můžeme  smát. Nás jste obohatil zde, zatímco redakce se ochudila o Vaše báječné čtvrteční sloupky. Bilance oněch pěti měsíců - bylo toho asi poměrně dost a jistě i přínosem pro budoucnost. Ať se daří a těším se na příště a kdyby maminka přece jen dovolila napsat příhodu z Florencie......

8 0
možnosti

Redakce se ochudila nejen o sloupky, ale i o úroveň Magazínu. Ta je teď žalostná. Změna relativně malá, ale i ta z toho udělala póvl. O sloupcích ani nemluvě. Pořád platí, že ryba smrdí od hlavy.

3 0
možnosti
PU

:-)  palce pořád držím a přeju moře,moře štěstí ;-)

5 0
možnosti

S tím, co jsem přečetla mezi řádky, naprosto souhlasím. A přeju hodně štěstí!

5 0
možnosti
  • Počet článků 32
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 8873x
Novinář - aspoň tak to měl 14 let napsané ve smlouvě s redakcí MF DNES. Začínal tam nedělními službami při druhé fotbalové lize, končil sloupky ve čtvrtečním magazínu, který osm let vedl.

Seznam rubrik