Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Na internetové diskuse se vždy nalepí pár lidí, kteří si tím řeší své komplexy. Souhlasím s článkem, že není třeba si z toho dělat hlavu a věnovat jim větší pozornost, než si zasluhují. Není to obrázek celé společnosti.

Pane Moravče, čekám, kdy napíšete o tom, co se stalo Vaší mamince ve Florencii;-D;-).

2 1
možnosti

A kdyby maminka tušila, kolik nás zvědavců je, zrušila by embargo.:-))))

1 1
možnosti

Vehementne stoku z internetu kritizoval general Pavel, od cca roku 1980 vojak a take clen KSC. Podle jeho nazoru to bylo nutne, aby mohl delat karieru ( podobne se vyjadroval treba p. Bures, sveho casu kandidat na presidenta ) . V roce 1989 presel na druhou stranu a zase dela karieru. Sikovny clovek.

2 0
možnosti

Náhodou, největší pták na tři je dobrej vtip. :-)

2 0
možnosti

K92a80r58e65l 69J26i16r31k24a

10. 7. 2014 16:05

Vy se pane Moravče divíte,že se lidé vyjadřují k něčemu o čem toho moc neví.Podívejte se do své redakce jak informujete o různých událostech.Třeba o Ukrajině.Také toho o tom moc nevíte a nebo zkreslujete účelově/tím myslím novináře/.A¨ještě horší je,že o našich životech rozhodují na ministerstvech lidé,kteří také o tom moc neví.Připomenu třeba Hanákovou,Parkanovou,Peak,Drábka,Katku auau a další.

4 0
možnosti

Mám dojem, že pan Moravec tady nějak sám nediskutuje, což je ale škoda. V případě nevhodného příspěvku by totiž právě mělanastoupit osobnost blogera, který je šéfem na svém blogu. Ne v tom smyslu, žeby žádal správce o rušení "nevhodných" příspěvků. Ale proto, abydotyčného usměrnil, protože má k tomu největší předpoklady. Jako autor totižzná svůj článek nejlépe a tak by měl mít dostatek argumentů. Rovněž by měl mítzkušenosti s náhodnými návštěvníky. Podobně jako by si jistě poradili vluxusním baru s někým, kdo se tam chová nevhodně, musí tak jednat i bloger.

Hlavně by ho nemělo prostě nic zaskočit tak, že užnestačí klidně reagovat a oplácí stejnou mincí, či spíš ještě horší. Protože dotyčnýtaky nemusí vůbec jednat ve zlém úmyslu ale jen prostě neví, co se sluší apatří. Nebo se někdo špatně vyspal, vyčinila mu za něco žena či právě dostalvýpověď. A místo aby se na blogu uklidnil, tak ho pochopitelně podráždí idrobnost.

Teď mi ale došlo, že pan Moravec měl na mysli spíš iDNES než blogy, takže budiž tohle jen taková všeobecná poznámka.

0 0
možnosti
Foto

Lidé jsou různí... někteří diskutují, jiní o diskuzích píší :)

9 1
možnosti
Foto

Tady na blogu je to už běžný jev. Pokud autor neví, o čem psát, tak vytáhne do boje proti zlým diskutérům. Většinou to zabírá.

9 0
možnosti
Foto

A není to jedno zda umíte či neumíte psát? Důležité je to, že se najde dost čtenářů, kteří si ty vaše hrozné články přečtou. ;-)

3 2
možnosti

bud jsou to provokateri, ale podle me spise lide, ktere jinak nikdo neposloucha a na jejichz nazory a mineni kazdy zvysoka kasle, kteri bouraji veskere rozumne diskuse a rozhovory, takze se s nima uz ani nikdo nechce bavit. a tady na jejich prispevky nekdo reaguje, nekdy dokonce velmi emotivne.

0 0
možnosti
Foto

Nejhorší příspěvek na světě, a je to vyloženě česká specialita, je, že autor jenom závidí a co dokázal on? A já mít jeho/její peníze, taky si dělám co chci a z celého článku plyne, že autor má s někým osobní problém a chce jeho výdělky/ženu/muže/nemá sex přítele(kyni).

Chápu, že ne každá povaha je splachovací a někdo se s těmi komentáři nedokáže smířit nebo má velký problém si to nebrat osobně. Já si vždycky říkám, že to je nějakej Franta Flinta v sestavě jedniček a nul, svou ledvinu mi stejně nedaruje a nájem mi nezaplatí, tak co je mi po něm. Tak to je. Kdyby ten člověk byl co k čemu, píše články místo Vás.

3 0
možnosti

Před deseti lety se psaly články o tom, jak by češi potřebovali sebevědomí západnějších lidí. Dneska už to nikdo nepíše, spíš mám dojem, že sebevědomí je u nás tolik, že by jsme ho mohli vyvážet.

4 0
možnosti
Foto

B86l33a32n47k54a 17F98a91y

10. 7. 2014 22:19

to není sebevědomí, ale mindráky a hrubost..

0 1
možnosti
  • Počet článků 32
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 8873x
Novinář - aspoň tak to měl 14 let napsané ve smlouvě s redakcí MF DNES. Začínal tam nedělními službami při druhé fotbalové lize, končil sloupky ve čtvrtečním magazínu, který osm let vedl.

Seznam rubrik