Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Samozřejmě bych ji to přál, ale asi vzhledem k tomu, že trpí tou strašnou nevyrovnaností výsledků a protože se vyrojilo hodně nových a herně vyrovnanějších adeptek na tento vrchol se to nepovede. Ale když ji to jde tak i špičková hráčka (Bouchard ve finále Wimblasu) je bez šance.

1 1
možnosti

Zajímalo by mě, které nové a herně vyrovnanější adeptky máte na mysli. Zvlášť letos, kdy se člověk nemůže spolehnout ani na Serenu. :-)

0 0
možnosti

Vidím to podobně. :-) R^

1 0
možnosti

I47v47o 55Ž12á42č55e37k

28. 8. 2014 10:27

To, jestli bude světovou jedničkou, nezávisí na ničem jiném než na tom, jak bude hrát tenis a kolik důležitých zápasů vyhraje. I kdyby hrála v teplácích po babičce a celý svět ji nenáviděl (to je samozřejmě nadsázka).

1 0
možnosti

"I proto má násobně víc fanoušků na Facebooku než třeba Tomáš Berdych. (Byť ten povahově roste k lepšímu po kilometrech.)" - tak je fakt, že FB hraje v boji o jedničku fakt velkou roli;-D

0 0
možnosti

Martine, napsal jste to moc hezky a reálně. Sledování některých zápasů je fakt k zešedivění. (mám výhodu, kryju to barvou na vlasy:-)). Dík. Palec nahoru!

4 0
možnosti

Docela slušně napsáno. Vidím to podobně.:-)R^

2 0
možnosti
  • Počet článků 32
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 8873x
Novinář - aspoň tak to měl 14 let napsané ve smlouvě s redakcí MF DNES. Začínal tam nedělními službami při druhé fotbalové lize, končil sloupky ve čtvrtečním magazínu, který osm let vedl.

Seznam rubrik